Svatební fotograf Vaší svatby: Vysočina, Havlíčkův Brod, Chotěboř, Jihlava, Telč, hrad Lipnice nad Sázavou, Polná, Světlá nad S., Přibyslav, Žďár nad Sázavou, Golčův Jeníkov, atd.

Svatební obřad je vlastně událost velmi statická. Hlavní aktéři - svatební pár a svědkové, příbuzní a přátelé, oddávající úředník a matrikářka, někdy ještě varhaník se zpěvačkou - ti všichni se po celou dobu téměř nepohnou ze svého místa. Jediný, kdo neustále pobíhá dokola, kleká si, stoupá na židli, vylézá na okenní parapet a dělá při obřadu jiné skopičiny, je fotoreportér. Samozřejmě přeháním, chci jenom říci, že fotograf musí být všude. Přitom ale musí být co nejméně nápadný a velice ohleduplný.Musí vidět do tváří všech přítomných, musí zaznamenat vážnou tvář oddávajícího, klasické „ano“, podpisy v matrice, polibek, navlékání prstenů, maminčiny slzy - tedy všechny zásadní okamžiky, které se už nikdy nebudou opakovat. Ještě složitějším úkolem je zachytit všechny vážné i humorné scény z dění před obřadem a po něm. Svatebčanů s fotoaparátem bývá vždy dostatek, ale co naplat - jejich praxe v oboru nebývá vždy dostatečná... Neriskujte a spolehněte se v tuto chvíli raději na práci profesionála.

Spolu s našimi fotografkami máme za sebou více než 1000 svatebních fotoreportáží bez jediné reklamace! Nabízíme fotografování na radnici, v kostele, na hradě, v přírodě, na zámku, kdekoliv v ČR. Podle přání zaznamenáme třeba jen samotný obřad - ale reportáž může začít už i líčením nevěsty, dopoledními přípravami přes obřad až po večerní veselici. Vycházíme vstříc všem (i netradičním až bláznivým) nápadům novomanželů, takže každá fotografická „svatební kniha“ (vzniká ve spolupráci s výtvarníkem) je jedinečným, originálním, unikátním dokumentem pro celý život. Vybrané fotografie z průřezu svatby předáváme i na CD nebo DVD. Pracujeme s kvalitní profesionální technikou, máme dlouholeté zkušenosti, profesionální vystupování a hlavně - bezkonkurenční cenu. Naše grafické studio umožňuje i další počítačové úpravy (tónování retuš, triky, koláže). Přesvědčte se!